Aanbod en tarieven

SSP, TRE® en Coaching: ook online en outdoor!

TSR

kennismakingssessie € 125: Tijdens de eerste sessie maken we kennis met elkaar en bespreken we wat bij jou past. Je krijgt informatie over de polyvagaal theorie en de methodes TRE® en SSP .  Gedurende 1, 5 uur  leer je over stressreacties, gevolgen voor je gezondheid en je eigen invloed hierop. En je gaat TRE® of SSP  ervaren!  Er is ruimte om dieper in te gaan op wat er bij je speelt en op onderzoek uit te gaan., jij krijgt de volle aandacht! Na deze sessie heb je een goede indruk van het effect van TRE  of SSP onder begeleiding. Wanneer je het zelfreguleren te pakken hebt, kan je na één sessie veilig thuis aan de slag! Wil je liever nog wat begeleiding of spelen er issues waar je dieper op in wilt gaan, kies dan voor extra losse sessies, de groepslessen of een traject.

vervolgsessie € 100: Je hebt een workshop TRE bijgewoond of een kennismakingssessie en bent enthousiast over wat TRE met je doet. Je bent je bewust dat je onder begeleiding  diepgewortelde  spanning/ stress of trauma beter loslaat. Je wilt die verdieping in om echt iets te veranderen in je systeem. Gun jezelf dan een paar begeleide sessies. Tijdens de sessies kunnen er karakter-overlevingspatronen  naar boven komen die nu niet meer dienen. Met lifecoachingstechnieken zoals Voice Dialogue of natuurcoaching kunnen we dat ombuigen naar helpende patronen.

APK sessies € 100 Beoefen je TRE  dan kan het fijn zijn om af en toe een check-up sessie te doen. Het kan zijn dat je bij het beoefenen van TRE tegen blokkades aanloopt, vragen hebt over je proces of tril-patroon. Tijdens de sessie is er tijd voor vragen en je TRE proces. We gaan experimenteren waardoor je patroon mogelijk veranderd en je krijgt tips and tricks mee voor thuis!

SSP is een traject die uit 1 , 2 of  3 fases bestaat. Afhankelijk van je situatie en reactie op de muziek kijken we wat bij jou past. Bij SSP luister je grotendeels zelfstandig naar de muziek. De begeleidende sessies kunnen van huis uit, online, plaatsvinden.  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven!

 TRE® zelf doen

 Wanneer kan je zelf thuis veilig aan de slag? Dat is voor iedereen anders maar gun jezelf bijvoorbeeld 3 sessies om het goed aan te leren. Tijdens de sessies leer je van alles over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en hier op te acteren. Jij en jouw proces staat op de voorgrond.

Je gaat ervaren hoe je zelf kunt reguleren en hoe je invloed hebt op je trilling, je leert 'spelen' binnen het proces. Zo ben je snel in staat TRE veilig zelf toe te passen en weet je wanneer begeleiding helpend is.  Je hebt stappen gemaakt in je eigen proces en kunt hiermee zelfstandig  verder of bijvoorbeeld tijdens de groepslessen. Uiteraard kan je ook de diepte in onder begeleiding. Door inzicht in wat spanning  met je lijf doet, kun beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

Mindfulbody Traject

 8 x sessies verdeeld over twee/zes maanden

Wil je echt met jezelf aan de slag? Commit je dan aan dit mooie traject waarbij we per sessie afstemmen wat nodig is en bij jou past. Wandelcoaching, Voice Dialog, TRE®, SSP (+ € 250 incl begeleiding via mail en wapp buiten de sessies om)... Geheel afhankelijk van wat zich aandient maken we gebruik van verschillende technieken. Verspreid over twee tot zes maanden zodat je genoeg tijd hebt om te onderzoeken, verwerken en aan te passen!

Dit traject is geschrikt voor vele vraagstukken zoals rouw, stress, zelfbeeld, loopbaan, omgaan met chronische aandoeningen enzovoort. Aan het eind van dit traject heb je mooie tools in handen en stappen gezet naar balans. Het gevoel van zelfregie doet je kracht vergroten!

lifecoaching of  wandelcoaching

Wil je aan de slag met thema's in je leven maar is TRE® en SSP niets voor jou? Kies dan voor lifecoaching of wandelcoaching. Al wandelend gaan we in gesprek met elkaar. Door de bilaterale stimulatie van je hersenhelften gaan emoties stromen en zak je dieper in je lijf, kom je dichter bij jezelf.( dit proces is vergelijkbaar met de R.E.M. fase van je slaap waarin emoties geordend worden).

Door naast elkaar te lopen voel je je vrijer je verhaal te vertellen en kom je makkelijker tot de kern.  De natuur zetten we in als hulpbron. Hier hoeven we weinig voor te doen, de wonderen van de natuur dienen zich vanzelf aan. Laat je verrassen door synchroniciteit!

Beweging helpt je gevoel en verstand meer op één lijn te krijgen. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd, je zenuwstelsel komt tot rust. Gelukshormonen worden aangemaakt, Zo is wandelcoaching voor vele vraagstukken geschikt!

Ook met sessies binnen zijn er vele manieren om inzicht te verkrijgen en patronen te veranderen!

groepsles TRE®

Heb je minimaal één ervaring met TRE en (her) ken/ begrijp je het principe van zelfregulatie? Kom je er thuis niet aan toe om TRE te doen maar wil je het wel blijven beoefenen? Of vind je het gewoon fijn om TRE met anderen en begeleidt te doen? Neem dan deel aan de groepslessen. De lessen variëren in vorm en thema.  De lessen vinden in-en outdoor plaats. Neem contact op voor deelnamen en kosten.

Data:

Vanaf 11 januari 2022 in het Koetshuis in Baarn!

Iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 19:30 tot 20:30

met inachtneming van RIVM richtlijnen

workshop TRE® en Polyvagaal Theorie

 Tijdens de workshop  ga je met  een groep kennis maken met de oefeningen en het proces van TRE. De groep is klein zodat er aandacht is voor jouw.  Je krijgt theoretische informatie over  wat spanning doet met je gezondheid en hoe je dat met behulp van TRE kunt loslaten. De workshops variëren van tijdsduur en verdiepende thema en prijs.

Na de TRE workshop kun je deelnemen aan de groepslessen of bijvoorbeeld kiezen voor individuele sessies om spanningen/ trauma diep in je lijf te leren los laten.

workshops  en lezingen op aanvraag mogelijk!

'Jij Zorgt Wie Zorgt voor jou'

speciaal voor de gezondheidszorg! Hoe houd je je staande in de zorg?  Zeker in deze tijden geen overbodige luxe om goed voor jezelf of je werknemers te zorgen!

Gun je werknemer de praktische tips en trics om de eindstreep te halen! Ook online!

hulp voor hulpverlener

'Meer Energie door Zelfregie' in samenwerking met Judith Niekel

DUO COACHING in samenwerking met Jet Lim, holistische massage therapeute

 

 Het traject bestaan uit vijf sessies bij Angelique Pollen en vijf sessies bij Jet Lim. Jij en jouw proces staat op de voorgrond. Kies voor dit traject als je echt met jezelf aan de slag wilt. De twee therapeuten met ieder hun eigen technieken en invalshoeken, zorgt voor een unieke aanpak en diepgang! https://traumastressrelease.com/duo-coaching/

Jet Lim Holistische Massage

Judith Niekel Levenslooppsychologe

Danielle Swart Orthomoleculaire Voedingsadviseur

Jacinta Smit Natuurheelkunde

 

Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren. Word je sessie vergoed dan gelden andere tarieven.

Als je je TRE of coach traject vergoed wilt krijgen kan je je CAO erop nakijken. Veel bedrijven hebben een vitaliteitsplan, PLB-uren of coachbudget opgenomen. Via je HR manager of leidinggevende kan je mogelijk in aanmerking komen voor een opleidings-of bijzonder budget welke besteed kan worden aan coaching.
Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben of een UWV uitkering ontvangen dan zijn er ook mogelijkheden tot vergoeding. Ondernemers kunnen het aftrekken als bedrijfskosten, vraag hiernaar bij de belastingdienst.

Algemene voorwaarden tarieven:

  • Voor bedrijven gelden andere tarieven!
  • Afspraken die minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht. Binnen 48 uur worden de kosten  volledig in rekening gebracht. Plan je afspraak dus met zorg!
  • Op pakketten wordt binnen 1 week na aankoop  75 % restitutie gegeven,  25 % twee weken na aankoop  daarna geen restitutie. Voor het afzeggen van een geplande sessie geldt uiteraard bovenstaande voorwaarden.
  • Bij aanmelding workshop of traject geldt betaling als bevestiging van deelname.
  • In geval van afspraken aan huis of op locatie wordt een vergoeding in rekening gebracht.

                                          

                                                            TRE & brein neuroplasticiteit