Aanbod en tarieven

TRE Individueel  en coaching: ook online en outdoor!

Individuele  sessie TRE®

 

Je wilt kennis maken met TRE en de volle aandacht krijgen, dan is een individuele sessie een goede keus.  Gedurende ongeveer 1, 5 uur leer je over TRE en ga je je eerste sessie ervaren. Er is ruimte om dieper in te gaan op wat er bij je speelt en op onderzoek uit te gaan. Na deze sessie heb je een goede indruk van het effect van TRE onder begeleiding.

 TRE® APK

 

Je hebt een workshop TRE bijgewoond of een introductie sessie en bent enthousiast over wat TRE met je doet. Je bent je bewust dat je onder begeleiding  diepgewortelde  spanning/ stress of trauma beter leert loslaten en wilt die verdieping in maar niet contracteren aan een traject. Ook kan het zijn dat je bij het beoefenen van TRE tegen blokkades aanloopt, vragen hebt over je proces of tril-patroon. Tijdens de individuele sessie (van 1 uur tot 1 uur en 15 minuten ) is er tijd voor je vragen en je TRE proces; lifecoaching en TRE samen  zorgen voor verdieping.

TRE traject individueel

 

Het traject bestaat uit vijf 1 op 1 sessies waarin je theorie krijgt over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. Jij en jouw proces staat op de voorgrond. De vijf sessies geven je een goede indruk wat TRE en lifecoaching voor je kan doen.

(de sessies duren afhankelijk van wat zich aandient 1 uur tot 1 uur en een kwartier)

Aan het eind van het traject heb je vijf  TRE sessies ervaren en ben je in staat TRE veilig zelf toe te passen.  Je hebt stappen gemaakt in je eigen proces en kunt hiermee verder zelfstandig of bijvoorbeeld tijdens de groepslessen. Uiteraard kan je ook verder de diepte in onder begeleiding. Je hebt inzicht in spanning en wat dat met je lijf doet. Je kunt  beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

DUO COACHING in samenwerking met Jet Lim, holistische massage therapeute

 Het traject bestaan uit vijf sessies bij Angelique Pollen en vijf sessies bij Jet Lim. Jij en jouw proces staat op de voorgrond. Kies voor dit traject als je echt met jezelf aan de slag wilt. De twee therapeuten met ieder hun eigen technieken en invalshoeken, zorgt voor een unieke aanpak en diepgang! https://traumastressrelease.com/duo-coaching/

lees meer :

TRE Groepen en LIFECOACHING

Introductie workshop TRE

 Tijdens de workshop TRE  ga je met  een groep kennis maken met de oefeningen en het proces van TRE. De groep is klein zodat er aandacht is voor jouw.  Je krijgt theoretische informatie over  wat spanning doet met je gezondheid en hoe je dat met behulp van TRE kunt loslaten. De workshops variëren van tijdsduur en verdiepende thema en prijs.

Na de TRE workshop kun je deelnemen aan de groepslessen of bijvoorbeeld kiezen voor individuele sessies om spanningen/ trauma diep in je lijf te leren los laten.

Data:

14 augustus 1 daagse Reguleren kun je Leren

5 september 1 daagse reguleren kun je Leren

24 en 25 oktober tweedaagse Reguleren kun je Leren

klik hier voor info MINDFULBODY Reguleren kun je Leren met TRE en Polyvagaal Theorie

workshops  en lezingen op aanvraag mogelijk!

'Jij Zorgt Wie Zorgt voor jou' speciaal voor de gezondheidszorg! Hoe houd je je staande in de zorg. Praktische tips en trics om de eindstreep te halen!

 

'Meer Energie door Zelfregie' in samenwerking met Judith Niekel

Wil je ervaren hoe je vanuit onder meer de positieve psychologie in bijvoorbeeld 60 minuten lichter kunt leren en werken en stoppen met piekeren? Kijk dan eens op haar website voor sessies en workshops.

Groeples TRE

proefles €15, losse les € 25, 10 rittenkaart €185 ( 11 aaneengesloten lessen geldig)

Heb je minimaal één ervaring met TRE en (her) ken/ begrijp je het principe van zelfregulatie? Kom je er thuis niet aan toe om TRE te doen maar wil je het wel blijven beoefenen? Of vind je het gewoon fijn om TRE met anderen en begeleidt te doen? Neem dan deel aan de groepslessen. De lessen variëren in vorm en thema.  De lessen vinden in-en outdoor plaats.

Data:

Oneven weken op de dinsdagavond 19:30- 20:30 in Het Vlinderhuys te Amersfoort.

https://traumastressrelease.com/groepslessen-tre-tension-releasing-exercises/

Andere momenten in overleg mogelijk in Baarn bij maximaal vier deelnemers

 

natuurcoaching

 

Al wandelend gaan we in gesprek met elkaar. Door de bilaterale stimulatie van je hersenhelften gaan emoties stromen en zak je dieper in je lijf, kom je dichter bij jezelf.( dit proces is vergelijkbaar met de R.E.M. fase van je slaap waarin emoties geordend worden).

Door naast elkaar te lopen voel je je vrijer je verhaal te vertellen en kom je makkelijker tot de kern.  De natuur zetten we in als hulpbron. Hier hoeven we weinig voor te doen, de wonderen van de natuur dienen zich vanzelf aan. Laat je verrassen door synchroniciteit!

Beweging helpt je gevoel en verstand meer op één lijn te krijgen. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd, je zenuwstelsel komt tot rust. Gelukshormonen worden aangemaakt, Zo is wandelcoaching voor vele vraagstukken geschikt!

mindfulbody traject

 8 x sessies verdeeld over twee/drie maanden

Wil je echt met jezelf aan de slag? Commit je dan aan dit mooie traject waarbij we per sessie afstemmen wat nodig is en bij jou past. Wandelcoaching, Voice Dialog, TRE®? ... Geheel afhankelijk van wat zich aandient maken we gebruik van verschillende technieken. Verspreid over twee tot zes maanden zodat je genoeg tijd hebt om te onderzoeken, verwerken en aan te passen!

Dit traject is geschrikt voor vele vraagstukken zoals rouw, stress, zelfbeeld, loopbaan, omgaan met chronische aandoeningen enzovoort. Aan het eind van dit traject heb je een mooie stap gezet naar balans en het gevoel van zelfregie doet je kracht vergroten!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden dan kan dat hier

houdt de website of https://www.facebook.com/TREprovider in de gaten voor thema  TRE workshops,  TRE groepslessen en TRE evenementen zoals pop-up TRE in de natuur!

individueel of in een groep?

TRE is niet zomaar een ontspannings techniek; het is een therapeutische methode die goede begeleiding vergt voordat je het zelf gaat doen! TRE is een zelfhulpmethodiek, wat wil zeggen dat je het kunt aanleren zodat je het zelf kunt beoefenen. Dit aanleren kan in een groep of individueel.
Ben je in balans en zoek je een manier om dat te blijven, dan kunnen de groepssessies iets voor je zijn.
Heb je lichamelijke of psychische klachten dan raad ik je aan om een privé sessie of traject te doen. Door mijn medische achtergrond kunnen we gericht en veilig aan de slag.

Een kanttekening bij TRE®

LIFECOACH TARIEVEN:

Is TRE niets voor jou maar wil je wel aan de slag met jezelf? Met Lifecoaching krijg je in korte tijd inzicht en kom je in beweging.( Lifecoach Technieken ) Dit kan letterlijk door bijvoorbeeld wandel/natuurcoaching! Vanaf de praktijk in Baarn lopen we de bossen in , het park of langs de Eem. Uiteraard kunnen we elkaar ontmoeten op een andere locatie. Laat je verrassen door wat de natuur je te zeggen heeft!

particulier tarief van €90 per uur en € 20 per bijkomend kwartier.

Intakegesprek gratis. In het algemeen heb je aan 3 tot 8 sessies voldoende.

nog even alles op een rijtje:

hieronder genoemde prijzen zijn voor particulieren. voor bedrijven gelden andere prijzen. Vraag hiernaar, ook voor kosten workshop en lezingen, via info@treprovider.nl of bel 06-20725253

TRE individuele introductie:
iedere volgend persoon helft van de prijs
+/ 1- 1,5€ 90
TRE workshop+/- 2 uur€ 65,00 pp
TRE groepssessies: 1 uur5 rittenkaart € 100
10 rittenkaart € 185
proefles €20, los € 25
TRE individuele begeleiding: +/- 1- 1 1/4 uur€90
TRE traject individueel5x 1-1 1/4 uur€ 425
HEEL in je Lijf traject ism met Jet Lim10x 1-1,5 uur€ 850
wandelcoaching1-1/4 uur€90
Mindfulbody Traject6x 1-1/4 uur
€ 500
Lifecoaching1-1/4 uur€ 90

Zorg dat je TRE aanleert door een professional!
check mijn TRE-provider bevoegdheden hier:

https://tre-nederland.nl/vind-een-provider/

TRE internationaal: 'tre provider lijst'

                                          

                                                            TRE & brein neuroplasticiteit

Als je je TRE of coach traject vergoed wilt krijgen kan je je CAO erop nakijken. Veel bedrijven hebben een vitaliteitsplan of coachbudget opgenomen. Via je HR manager of leidinggevende kan je mogelijk in aanmerking komen voor een opleidings-of bijzonder budget welke besteed kan worden aan coaching.
Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben of een UWV uitkering ontvangen dan zijn er ook mogelijkheden tot vergoeding. Ondernemers kunnen het aftrekken als bedrijfskosten.

Houdt de website in de gaten voor vergoeding bij ziektekostenverzekeraars.

Algemene voorwaarden tarieven:

  • Voor bedrijven gelden andere tarieven!
  • Afspraken die minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht. Binnen 48 uur worden de kosten  volledig in rekening gebracht. Plan je afspraak dus met zorg!
  • Op pakketten wordt binnen 1 week na aankoop  75 % restitutie gegeven,  25 % twee weken na aankoop  daarna geen restitutie. Voor het afzeggen van een geplande sessie geldt uiteraard bovenstaande voorwaarden.
  • Op rittenkaarten wordt géén restitutie gegeven en deze zijn beperkt geldig.
  • Bij aanmelding workshop of traject geldt betaling als bevestiging van deelname.
  • In geval van afspraken aan huis of op locatie wordt een vergoeding in rekening gebracht.
workshop voor zorgprofessionals met direct toepasbare tips om staande te blijven in de zorg
#compassiemoeheid #secondvictims #PTSS #burnout #secondarytrauma #hulpverlenerinnood