Aanbod en tarieven

TRE Individueel

Individuele introductie sessie

 

Je wilt kennis maken met TRE en de volle aandacht krijgen, dan is een individuele sessie een goede keus. De kennismaking en uitleg over TRE is gratis. Gedurende ruim 1, 5 uur leer je over TRE en ga je je eerste sessie ervaren. Er is ruimte om dieper in te gaan op wat er bij je speelt en op onderzoek uit te gaan. Na deze sessie heb je een goede indruk van het effect van TRE onder begeleiding.

Individuele sessie

 

Je hebt een workshop TRE bijgewoond of een introductie sessie en bent enthousiast over wat TRE met je doet. Je bent je bewust dat je onder begeleiding  diepgewortelde  spanning/ stress of trauma beter leert loslaten en wilt die verdieping in maar niet contracteren aan een traject. Ook kan het zijn dat je bij het beoefenen van TRE tegen blokkades aanloopt, vragen hebt over je proces of tril-patroon. Tijdens de individuele sessie (van 1 uur tot 1 uur en 15 minuten ) is er tijd voor je vragen en je TRE proces; lifecoaching en TRE samen  zorgen voor verdieping.

Basis traject individueel

 

Het traject bestaat uit vier 1 op 1 sessies waarin je theorie krijgt over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. Jij en jouw proces staat op de voorgrond. De vier sessies geven je een goede indruk wat TRE en lifecoaching voor je kan doen. Kies hiervoor als je in korte tijd wilt ervaren welke vruchten je plukt van TRE!  Zijn je klachten ernstig of liggen ze dieper, kies dan voor het intensive traject.

(de sessies duren afhankelijk van wat zich aandient 1 uur tot 1 uur en een kwartier)

Aan het eind van het traject heb je vier TRE sessies ervaren en ben je in staat TRE veilig zelf toe te passen.  Je hebt stappen gemaakt in je eigen proces en kunt hiermee verder zelfstandig of bijvoorbeeld tijdens de groepslessen. Je hebt inzicht in spanning en wat dat met je lijf doet. Je kunt  beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

Intensief traject individueel

 

Het traject bestaan uit zeven 1 op 1 sessies  waarin je theorie krijgt over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. Jij en jouw proces staat op de voorgrond. Kies hiervoor als  je écht de diepte in wilt om spanning/ trauma los te leren laten uit je lijf en je beter te voelen!

(de sessies duren afhankelijk van wat zich aandient 1 uur tot 1 uur en een kwartier)

Aan het eind van het traject heb je zeven TRE sessies ervaren en ben je in staat TRE veilig zelf toe te passen.  Je hebt stappen gemaakt in je eigen proces en je begint de vruchten daarvan te plukken! Je hebt inzicht in spanning en wat dat met je lijf doet. Je kunt  beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

TRE Groepen

Introductie workshop TRE

 

Tijdens deze twee uur durende workshop TRE ga je met  een groep van maximaal vier personen kennis maken met de oefeningen en het proces van TRE. De groep is klein zodat er aandacht is voor jouw.  Je krijgt theoretische informatie over  wat spanning doet met je gezondheid en hoe je dat met behulp van TRE kunt loslaten.

Na deze TRE workshop kun je deelnemen aan de groepslessen of bijvoorbeeld kiezen voor individuele sessies om spanningen/ trauma diep in je lijf te leren los laten.

Data:

Zaterdag 18 mei 12:00-14:00

Zaterdag 6 juli EVENT!

meer info op:

https://www.facebook.com/TREprovider/

TRE workshops op aanvraag mogelijk!

Groeples TRE

proefles €15, 5 rittenkaart €85, 10 rittenkaart €155

Heb je minimaal één ervaring met TRE en (her) ken/ begrijp je het principe van zelfregulatie? Kom je er thuis niet aan toe om TRE te doen maar wil je het wel blijven beoefenen? Of vind je het gewoon fijn om TRE met anderen en begeleidt te doen? Neem dan deel aan de groepslessen. De lessen variëren in vorm en thema.  De lessen vinden in-en outdoor plaats.

Data:

Iedere dinsdagavond 19:30- 20:30 in Het Vlinderhuys te Amersfoort (bij genoeg aanmeldingen ook andere dagen en tijden).

Andere momenten in overleg mogelijk in Baarn bij maximaal vier deelnemers

Basis traject

 

voor als je in korte tijd maar op een veilige en verantwoorde manier TRE wilt leren!

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur waarin je theorie krijgt over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. De groep bestaat uit maximaal vier personen zodat er genoeg tijd is voor jouw en jouw proces. Je persoonlijke proces begeleid ik tijdens de twee individuele sessies van ruim één uur.

Aan het eind van het traject heb je vier  TRE sessies ervaren en ben je in staat TRE veilig zelf toe te passen.  Je hebt een start gemaakt met je eigen proces en kunt hiermee verder zelfstandig of bijvoorbeeld tijdens de groepslessen.  Je hebt inzicht in stress en wat dat met je lijf doet. Je kunt beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

Data:

2019 volgt

2019 volgt

individuele sessies op afspraak in tussenliggende weken

Intensief traject

 

voor als je écht aan de slag wilt om je psychisch en/of lichamelijk gezonder te voelen!

De cursus bestaan uit drie bijeenkomsten van twee uur waarin je theorie krijgt over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. De groep bestaat uit maximaal vier personen zodat er genoeg tijd is voor jouw en jouw proces. Je persoonlijk proces begeleid ik tijdens de vier individuele sessies van ruim één uur.

Aan het eind van het traject heb je zeven TRE sessies ervaren en ben je in staat TRE veilig zelf toe te passen.  Je hebt stappen gemaakt binnen je eigen proces en je begint de vruchten daarvan te plukken! Je hebt inzicht in stress en wat dat met je lijf doet. Je kunt  beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

Data:

2019 volgt 12:00-14:00

2019 volgt 19:30-21:00

individuele sessies op afspraak in tussenliggende weken

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden dan kan dat hier

houdt de website of https://www.facebook.com/TREprovider in de gaten voor thema  TRE workshops,  TRE groepslessen en TRE evenementen zoals pop-up TRE in de natuur!

individueel of in een groep?

TRE is niet zomaar een ontspannings techniek; het is een therapeutische methode die goede begeleiding vergt voordat je het zelf gaat doen! TRE is een zelfhulpmethodiek, wat wil zeggen dat je het kunt aanleren zodat je het zelf kunt beoefenen. Dit aanleren kan in een groep of individueel.
Ben je in balans en zoek je een manier om dat te blijven, dan kunnen de groepssessies iets voor je zijn.
Heb je lichamelijke of psychische klachten dan raad ik je aan om een privé sessie of traject te doen. Door mijn medische achtergrond kunnen we gericht en veilig aan de slag.

LIFECOACH TARIEVEN:

Is TRE niets voor jou maar wil je wel aan de slag met jezelf? Met Lifecoaching krijg je in korte tijd inzicht en kom je in beweging.( Lifecoach Technieken ) Dit kan letterlijk door bijvoorbeeld wandel/natuurcoaching! Vanaf de praktijk in Baarn lopen we de bossen in , het park of langs de Eem. Uiteraard kunnen we elkaar ontmoeten op een andere locatie. Laat je verrassen door wat de natuur je te zeggen heeft!

particulier tarief van € 82,50 per uur en € 20 per bijkomend kwartier.

Intakegesprek gratis. In het algemeen heb je aan 3 tot 8 sessies voldoende.

nog even alles op een rijtje:

TRE individuele introductie: +/ 1- 1,5€ 82,50
TRE workshop+/- 2 uur€ 65,00 pp
TRE groepssessies: 1 uur5 rittenkaart € 85
10 rittenkaart € 155
proefles €15
TRE individuele begeleiding: +/- 1- 1 1/4 uur€ 82,50
basis traject individueel4x 1-1 1/4 uur€295
intensief traject individueel7x 1-1 1/4 uur€495
basis traject groep2 x 2 uur groep
2x 1-1,5 uur individueel
Intensieve Training groep8 x 2 uur groep
€ 321
Lifecoaching1 uur€ 82,5

Zorg dat je TRE aanleert door een professional!
check mijn TRE-provider bevoegdheden hier: 'tre provider lijst'

                                          

                                                            TRE & brein neuroplasticiteit

Als je je TRE of coach traject vergoed wilt krijgen kan je je CAO erop nakijken. Veel bedrijven hebben een vitaliteitsplan of coachbudget opgenomen. Via je HR manager of leidinggevende kan je mogelijk in aanmerking komen voor een opleidings-of bijzonder budget welke besteed kan worden aan coaching.
Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben of een UWV uitkering ontvangen dan zijn er ook mogelijkheden tot vergoeding. Ondernemers kunnen het aftrekken als bedrijfskosten.

Houdt de website in de gaten voor vergoeding bij ziektekostenverzekeraars.

Algemene voorwaarden tarieven:

  • Voor bedrijven gelden andere tarieven!
  • Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht. Binnen 24 uur worden de kosten  volledig in rekening gebracht.
  • Op pakketten wordt binnen 1 week na aankoop  75 % restitutie gegeven,  25 % twee weken na aankoop  daarna geen restitutie. Voor het afzeggen van een geplande sessie geldt uiteraard bovenstaande voorwaarden.
  • Op rittenkaarten wordt géén restitutie gegeven en deze zijn beperkt geldig.
  • Bij aanmelding workshop of traject geldt betaling als bevestiging van deelname.
  • In geval van afspraken aan huis of op locatie wordt een vergoeding in rekening gebracht.