coroNAzorg

online,beeldbellen en outdoor coaching

long covid syndroom

De afgelopen maanden is steeds meer duidelijk geworden over de langer termijn gevolgen van een Covid infectie. De klachten zoals brain-fog, neurofatique, POTS lijken voort te komen uit autonome dysregulatie. Het zenuwstelsel is uit balans!

Met de kennis van de Polyvagaal Theorie proberen we het zenuwstelsel weer in balans te krijgen. Met behulp van TRE® Tension Releasing Exercises 'schudden' we de Nervus Vagus ( de kalmerende zenuwstelsel) weer 'wakker' . Soms, bij ernstige ontregeling, is dit al te veel, net zoals bij de oefeningen bij de fysiotherapeut. Wanneer dit het geval is prikkelen we het zenuwstelsel op een passieve manier middels SSP ( Safe and Sound Protocol), een luister therapie.

2020

Iedereen merkt de gevolgen van COVID-19. Misschien ben je zelf getroffen door het virus en herstel je maar moeizaam. Misschien heb je zelfs op de IC gelegen en heb je moeite dat te verwerken. ( Post Intensive Care Syndroom https://youtu.be/kfj7q3N3q60 )

Heb je angst, zorg, gevolgen door deze crisis en kan je wel een luisterend oor, tips & trics, begeleiding gebruiken in deze bizarre tijd? Neem dan contact met me op https://www.traumastressrelease.com/contacts/ of 0620725253

Op de rest van mijn website kan je lezen hoe ik te werk ga, dit gaat altijd in afstemming met elkaar!

Mijn zorg gaat in het bijzonder uit naar zorgprofessionals die direct te maken hebben met corona. Zij zien, horen, voelen, ruiken, beslissen wat wij niet voor mogelijk houden. Uit eigen ervaring ( ICU-Ambu verpleegkundige: Volendam, incidenten ambulance) weet ik wat dit met je kan doen. Ik ben ook tijdelijk werkzaam geweest op de COVID_IC en heb aan een half woord genoeg om me in te leven in wat jij hebt meegemaakt.

Dus ben je zorgverlener, arts, verpleegkundige, ondersteunend in de zorg of heb je op welke manier dan ook direct te maken met 'netvliesvervuiling' zoek laagdrempelig steun! Zorg goed voor jezelf!

live, online en outdoorcoaching op maat

No Comments Yet.

Leave a comment