lessstressles1

YES! LESS STRESS LES!

 

 

 

dag 1:  ‘Pick your Battles &Choose Yourself’

In de Week van de werkstress dagelijks tips en kortingen voor meer plezier op de werkvloer en minder ziekteverzuim. Oftewel neem de regie! Heb je invloed op je stressoren? Nee?
Verplaats je focus dan van buiten naar binnen! Richt je op waar je wel invloed op hebt; jijzelf! Door je aandacht te verplaatsen naar wat er in je lijf gebeurt, ga je beter voelen. Door meer te voelen, stel je beter grenzen en kun je makkelijker loslaten. Passies en talenten komen weer boven borrelen. Werkplezier vergroot en stress wordt minder als je je hierin gewaardeerd en gesteund voelt.
Dit is de uitdaging voor de werkgever. Oorzaken van burnout zijn onder andere langdurig over grenzen heen gaan en gebrek aan waardering en steun. Hoe help je je werknemer zijn grenzen te bewaken? Hoe creëer je veiligheid en hoe stimuleer je talenten? Hier besteedt ik later in de week aandacht aan. Zo makkelijk als ik het beschrijf is het natuurlijk niet. Vele invloeden spelen mee en het is een heel proces om chronsich minder stress te ervaren. Boek een sessie of presentatie met 10% korting! ( korting geldt voor aanvragen in de maand november. Boekingen tot tweede kwartaal 2019)

morgen dag 2: ‘weten = meten’

No Comments Yet.

Leave a comment