Rooster

TRE workshops en TRE groepslessen

Groeplessen woensdagavond van 19:00-20:00 en vrijdagmiddag van 15:00-16:00 in Baarn. Vanaf september 2018 ook op dinsdagavond in het Vlinderhuys te Amersfoort!

save the date:
23 juni  overdag 'een Midsummer TRE event'! meer info volgt snel maar verheug je maar vast op een heerlijke dag met twee TRE sessies in de natuur!!!

TRE in de natuur

houdt de website of https://www.facebook.com/TREprovider in de gaten voor  TRE workshops en evenementen zoals pop-up TRE in de natuur!

TRE voor iedereen
6 juni workshop TRE
Stress of Pijn? Met TRE WEG Ermee!

wil jij ook minder lichamelijke of psychische klachten hebben in 2018? Kom dan ervaren wat TRE voor je kan doen! Tijdens de introductie workshop leer je hoe je lichaam omgaat met stress, welke gevolgen dat kan hebben en hoe je dat door een paar simpele oefeningen op een natuurlijke manier kan loslaten.

Op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 vindt de workshop Tension Releasing Exercises plaats in het Vlinderhuys in Amersfoort. kosten €55

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar omdat ik in kleine groepen werk.
voor meer informatie of aanmelden mail of bel me!

groepslessen TRE op de woensdagavond en vrijdagmiddag!

bij genoeg aanmeldingen ook op dinsdagavond!

houdt de website of https://www.facebook.com/TREprovider in de gaten voor  TRE workshops en TRE groepslessen en TRE evenementen zoals pop-up TRE in de natuur!

info@treprovider.nl of 0620725253

TRE workshops en TRE groepslessen en TRE evenementen

#TREworkshop #TREgroepsles #TREsessies #TRE-evenementen