Talenten en belemmerende overtuigingen

dat verbaast me niet, je was als kind al zo handig

Talenten en belemmerende overtuigingen

                   workshops TRE Baarn

Dat was wat mijn vader zei toen ik hem vol trots een zelf ontworpen en gemaakte stellingkast liet zien.
En dat verbaasde mij weer.

Was ik dat zo vergeten? Ik zie me zelf helemaal niet als handig.

Nu ik zo terug kijk op wat ik allemaal gedaan heb over de jaren heen is dat een overtuiging geweest die niet echt klopt. Ik zag mezelf niet als handig en dacht vaak dat ik iets niet kon. En deed ik het wel dan zag ik mezelf niet als 'handig'.

Na de opmerking van mijn vader ging ik terug denken aan toen ik nog een kind was. In ene herinnerde ik me weer wat ik zoal in elkaar geknutseld had in mijn jeugd. Met als klapper een schommel aan een carport. We woonde in het buitenland waar geen schommels te koop waren en ik had in mijn hoofd gehaald dat dan zelf te maken. Uiteraard moest het eerst goedgekeurd worden voordat we erop mochten. Ik herinner me nog hoe verrast mijn ouders waren wat ik in elkaar had geknoopt en wat hebben we geschommeld!!!

Voor mijn praktijkruimte was ik op zoek naar een kast met een bepaalde diepte en een leesplank. Na weken zoeken en niet gevonden te hebben, ging ik zelf aan de slag. Perfect is het niet geworden maar wel boven verwachting en wat werd ik er blij van! Een talent van lang geleden is weer boven komen borrelen en wat een energie geeft dat?!

Waar was jij vroeger goed in? Waar kon je zo intensief in op gaan waardoor je de tijd vergat? Waar ging jij van stralen? Welk talent sluimert in jou en mag er weer wezen?
Ook benieuwd welke overtuiging van nu, je talent van vroeger onderdrukt?
Ook zin om je vroegere passie weer naar boven te spitten?
Met Lifecoaching en TRE help ik je voelen wat nog ligt te sluimeren en tot leven wil worden gewekt!
Neem vrijblijvend contact met me op! https://www.traumastressrelease.com/contacts       talenten en belemmerende overtuigingen

No Comments Yet.

Leave a comment