training TRE intensief

training TRE Intensief

TRAINING TRE INTENSIEF

shake off 2018 shake in 2019

in drie maanden van oud naar nieuw!

Het nieuwe jaar komt er weer aan. Het moment om de balans op te nemen en nieuwe voornemens te maken. Wat heb je jezelf vorige jaren voorgenomen? Is daar wat van terecht gekomen? Verviel je in oude patronen? Weerhoud je dat om dit jaar nieuwe voornemens te hebben?

Hoe zou het zijn als je iets leert wat je helpt je om je doelen te bereiken? Iets wat al in je lijf zit maar wij door evolutie verleerd zijn?
Ik noem het “het trucje van je lijf”: het loslaten van diepe spanning en trauma uit het lijf.
Hierdoor kom je weer in balans, word je meer weerbaar en ben je beter in staat te voelen. Het voelen van de signalen van je lijf helpt je bij het aangeven van je grenzen. Door beter je grenzen aan te geven, ervaar je minder stress en vermoeidheid. Energie gaat weer stromen. Doelen worden makkelijker bereikt!

TRE is een zelfhulptechniek met een therapeutische uitwerking. Door je te laten begeleiden, leer je het veilig te beoefenen en kom je in een persoonlijk proces. Je plukt in korte tijd de vruchten van TRE. Na acht sessies verspreid over drie maanden merk je dat er iets in je veranderd is. Je zit beter in je vel en je kunt de aangeleerde zelfregulatie toepassen in je dagelijkse leven!

Wil jij aan de slag met jezelf om je lichamelijk en geestelijk beter te voelen? Gun jij jezelf een methode die je de rest van je leven kunt gebruiken om in balans te blijven? Ben jij echt committed om je leven zelf te beïnvloeden, zelf regie te nemen?
Dan zie ik jou graag in de training “Shake off 2018 Shake in 2019”!

We beginnen 30 januari met eerst vier weken iedere week een bijeenkomst, daarna om de week zodat je tijd hebt voor je eigen proces. TRE heeft ongeveer drie maanden nodig om echt een verandering te ervaren. Zo ga je eind april als een ander mens de lente in!

Voor wie?

Iedereen die met een verrassend simpele methode lichamelijke en geestelijke klachten wil verminderen door spanning diep uit het lijf los te laten.
Voor wie op een veilige manier een zelfhulp methode wil leren die hij/zij de rest van hun leven kan toepassen.

TRE in een groep is niet voor iedereen geschikt. Vòòr deelname aan dit intensieve traject bespreken we samen of een groep passend is voor je.

De groep is maximaal vier personen zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Vol=vol dus wees er snel bij!
(Andere dagen en tijden in overleg mogelijk!)

Wanneer?

groep 1: woensdagochtend van 9:30-11:30 op:

30 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari, 6 maart, 20 maart, 3 april, 24 april

groep 2: donderdagavond van 19:30-21:30 op:

7 febr, 14 febr., 21 febr., 28 febr., 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april

Waar?

Gezondheidscentrum Oosterstraat 1F Baarn

Kosten: € 321

meer informatie of aanmelden:  info@treprovider.nl of 0620725253

No Comments Yet.

Leave a comment