TRE: een animatie video

WAT IS TRE?

TRE: een animatie video

Vaak krijg ik de vraag wat TRE, Tension & Trauma Releasing Exercises, nu precies is.
Mijn uitleg zorgt soms voor een opgetrokken wenkbrauw...is dit wel wat voor mij?
Hoe kan mij dit helpen? Hoe werkt dat dan? Kan ik het zelf doen?

TRE: een animatie video laat zien wat TRE is:

De video laat zien hoe we reageren op stress en wat er met je lijf gebeurt als je dit niet kan loslaten. Het geeft inzicht in processen en hoe je dat kan doorbreken door TRE. Het legt uit wat het inhoud, hoe het werkt en bij welke klachten je het kan toepassen. Denk hierbij aan lichamelijk en geestelijk in balans komen en blijven:

En? Heeft het je een duidelijk beeld gegeven of heb je nog vragen?

Natuurlijk weet je pas echt of het wat voor je is als je het zelf hebt ondergaan dus nodig ik je uit het te komen ervaren!!!!

Wil jij ook minder stress ervaren? Of van je lichamelijke klachten af? Of zoek je een manier om in balans te blijven? Zie de mogelijkheden voor TRE sessies individueel of in een groep bij 'Tarieven'

No Comments Yet.

Leave a comment