Blog

TRE trapezius release tinnitus and whiplash

by in Life Events, Tension Releasing Exercises July 8, 2022

Ik beoefen TRE sinds 2016 en heb vele voordelen ervaren zoals verlaging van mijn bloeddruk, minder rugklachten en gewrichtsklachten. Echter bleven de tremoren en ontladingen vaak tot aan mijn  middenrif en in mijn gezicht. Al jaren had ik last van druk op mijn achterhoofd ( whiplash achtig na auto ongeval) en druk achter mijn oren met tinnitus/oorsuizen. Die oren zijn mijn ‘red flags’ geworden. Zodra ik over mijn grenzen ga of stress ervaar, neemt de spanning bij het mastoid (achter de oren) en het oorsuizen toe.
gaat TRE helpen bij het verminderen van de tinnitus?

Sinds een paar weken merk ik een verandering in mijn tremoren: vanuit de schouders gaan ook mijn nek en hals spieren mee doen. Nog wat schokkerig alsof ik nog ergens doorheen moet maar er is ontlading! Ik ben heel benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen en of het mij ook uiteindelijk van ‘mijn vriend het eeuwig geluid’ af helpt!? 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.