TSR 1 jaar!!!

Coachpraktijk TSR 1 jaar in gezondheidscentrum Oosterstraat!

vroeger sloot je ogen, nu open je ze
en waar je vroeger weer leven gaf, geef je nu inzichten het leven zelf te nemen...

Geraakt door deze woorden van een dierbare... We mijmerde over mijn carriëre switch. Na ruim dertig jaar (acute) gezondheidszorg opende ik, precies een jaar geleden, de deuren van mijn coachpraktijk in het Gezondheidscentrum Oosterstraat.
Wat een jaar is het geweest! Binnen en buiten de praktijk bijzondere mensen ontmoet, mooie samenwerkingen aangegaan en leuke opdrachten uitgevoerd. Geraakt door de processen van mijn cliënten en vooral daar ook veel van geleerd!


Dankbaar voor al die lessen, mooie momenten en mooie mensen!
Dankbaar dat mijn praktijk groeit en steeds meer vorm krijgt!
Dank aan allen die mij op welke wijze dan ook geholpen hebben en ik kijk uit naar nog meer uitbreiding, ontwikkeling en samenwerking!


Ook mijn ogen zijn nog verder open gegaan en neem het leven meer en meer!

gezondheidscoach Baarn

No Comments Yet.

Leave a comment