werken met intentie/ belemmerende overtuiging

I CAN'T

               de belemmerende overtuiging

Iedere keer als ik langs het Gezondheidscentrum in mijn buurt kwam, dacht ik:

daar wil ik mijn praktijk in de toekomst!

Hoe mooi zou het zijn als mijn bedrijfsnaam daar op dat informatiebord met andere disciplines zou staan!
Mijn belemmerde overtuiging was dat dat mij nooit zou lukken.
Zo’n vier jaar lang lonkte het centrum als ik daar dagelijks voorbij reed. Het flitste dan door mijn hoofd dat ik moest zorgen daar tussen te komen. Mijn verlangen lag daar maar de werkelijkheid bracht me steeds terug naar de realiteit. Een stemmetje in mij hield me klein waardoor ik dacht dat ik dat niet kon bereiken. Toch bleef het trekken en spookte het door mijn hoofd. De fantasie en verlangen bleef.

Mijn hart sloeg over toen ik een oproep zag over een ruimte die te huur was in het centrum. Weer liet ik me blokkeren door mijn overtuigingen en schoof het weg:

te duur, kan ik nooit betalen, komen nooit genoeg cliënten en ga zo maar door...

En toch iedere dag dat ik het Gezondheidscentrum passeerde trok het weer aan me: ik moet zorgen dat ik daar binnen kom! Zorgen dat mijn naam op het bord komt!
In die tijd begon mijn praktijk al zodanig te lopen dat ik mijn cliënten niet kwijt kon en thuis en aan huis kwam. Heel onrustig en wenste een mooie plek voor mezelf zodat ik niet meer zo hoefde te schipperen met ruimtes. Mijn eigen sfeer kon maken met mijn spullen bij de hand. Weer kwam de te huren ruimte voorbij. Nu trok ik de stoute schoenen aan: kijken kan geen kwaad! Het moment dat ik de ruimte instapte wist ik het: dit is van mij! Dit moet ik doen!

I CAN!

hoe werken met intentie je kan helpen

Hoe het gaat lopen, wat het gaat worden, ik weet het niet maar deze kans kon ik niet laten lopen! Mijn angsten en overtuigingen gooide ik overboord: ik ga het doen!
Twee maanden verder is de ruimte bijna helemaal zoals ik het wil en vinden mensen hun weg naar mijn praktijk. Na een mooie sessie sluit ik de dag tevreden af en loop langs de informatieborden van het Gezondheidscentrum. Mijn hart maakt weer een sprongetje! Ik zie de naam van mijn praktijk op de informatieborden staan!!!
En in ene komt het binnen, alsof ik het al die tijd niet echt heb geloofd: mijn verlangen, mij intentie van jaren is werkelijkheid geworden:

Ik heb mijn eigen coachpraktijk in het Gezondheidscentrum Oosterstraat!!!

                                      lifecoach Baarn

Wat is jouw verlangen? Welke intentie heb jij? Welke overtuiging belemmert jou?

#werkenmetintentie #lifecoach #gezondheidscoach

No Comments Yet.

Leave a comment