workshop TRE tijdens Congres ‘Alleengeboren Tweelingen’ 22 juni

Workshopleider op dag 2 van het congres ‘Alleengeboren Tweelingen in het licht’ op 22 juni te Soesterberg. Bestel jouw ticket via: https://www.stichtingatn.com/

Gezondheidscoach Angelique werkt met hart voor Hulpverleners en Patiënten. Ken je dat moment van kippenvel bij het horen van een liedje of het ruiken van een geur? Een herinnering duikt op. Dit kan een fijne herinnering of sensatie zijn. Wat nou als het geen positieve gedachte is? Als het je herinnert aan iets heftigs dat je hebt meegemaakt of waar je steeds aan blootgesteld staat? Dan loop je het risico ongemerkt overbelast te raken met gevolg van lichamelijke en psychische klachten. Vanuit mijn visie ‘ beter voorkomen dan genezen’ heb ik een coachpraktijk opgezet waar we samen kijken naar hoe belast je bent. Met behulp van verschillende coaching-tools help ik je weer in balans te komen. Handige praktische tips en oefeningen die je mee krijgt zullen er voor zorgen dat je alarmsignalen leert herkennen en jezelf in balans kunt houden. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in Tension Releasing Exercises met bijzondere resultaten bij mensen die 'alles hebben geprobeerd'!

DE WORKSHOP

Heb je lichamelijke of psychische klachten? Weet je wat de oorzaak is of juist niet? Wil je zelf controle krijgen over je lichaam? Kom tijdens het congres kennis maken met een introductie workshop Tension Releasing Exercises (TRE).

Op een natuurlijke manier leer je tijdens deze workshop hoe je spanning kunt loslaten en zullen je lichamelijke en psychische klachten verminderen. Je hoeft de oorzaak van de spanning niet te weten en je hoeft ook niet terug naar een herbeleving. Je zenuwstelsel vindt de weg door je lichaam en laat alledaagse en diepgewortelde spanningen los. Spanningen die bijvoorbeeld terug gaan tot in de baarmoeder en zelfs tot voor de conceptie. Onbewust opgeslagen spanning als gevolg van het verlies van je tweeling-broertje of -zusje. Deze ingrijpende gebeurtenis kan zich vast hebben gezet in je lichaam.

RESULTAAT WORKSHOP

Tijdens de workshop leer je hoe je lichaam omgaat met spanning en welke gevolgen dat kan hebben op je gezondheid. Gedurende een begeleide sessie ervaar je 'het trucje van je lichaam' en kom je tot een diepere ontspanning. Een nuchtere maar zeer effectieve manier om stress en trauma's te verwerken!

No Comments Yet.

Leave a comment