Trapezius release bij whiplash en tinnitus

Sinds 2016 beoefen ik TRE en heb vele voordelen ervaren zoals verlaging van mijn bloeddruk, minder rugklachten en gewrichtsklachten. Echter bleven de tremoren en ontladingen vaak tot aan mijn middenrif en in mijn gelaat. Al jaren heb ik last van druk op mijn achterhoofd ( whiplash achtig na auto ongeval) en druk achter mijn oren met tinnitus/ oorsuizen. Die oren zijn mijn ‘red flags’ geworden. Zodra ik over mijn grenzen ga of stress ervaar, neemt de spanning bij het mastoïd (achter de oren) en het oorsuizen toe.
Gaat TRE helpen bij het verminderen van de tinnitus?

Sinds een paar weken merk ik een verandering in mijn tremoren: vanuit de schouders gaan ook mijn nek en hals spieren mee doen. Nog wat schokkerig alsof ik nog ergens doorheen moet maar er is ontlading! Ik ben heel benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen en of het mij ook uiteindelijk van ‘mijn vriend het eeuwig geluid’ af helpt!?