Blog

coronazorgcoach

Iedereen is getroffen door de corona crisis. Angst, onzekerheid over gezondheid en financieën regeert. Zorg om dierbaren, jezelf. De corona zorgcoach helpt!

Lees verder

TRE ONLINE lifecoaching online

Het zijn zware tijden voor iedereen. En juist wanneer we het moeilijk hebben, kunnen we begeleiding gebruiken. Om dat mogelijk te maken, bied ik mijn lifecoach sessies en TRE sessies online aan.

Lees verder

effect TRE op bekkenbodem en sexualiteit

https://patient.info/news-and-features/can-tension-release-exercises-improve-stress-and-ptsd Bekkenbodem problemen en de positieve invloed op sexualiteit door Tension Releasing Exercises De trilling die geïniteerd wordt met TRE zorgt er voor dat de bekkenbodem spieren ontspannen. Dit heeft een gunstig effect op problemen die veroorzaakt worden door een te hoge spanning in dit gebied. Problemen met ontlasting en urine, problemen bij het vrijen,…
Lees verder

effect van TRE®

effect van TRE en transformatie door kleine tremoren. Angelique Pollen's TRE ervaring demonstreert hoe milde bewegingen in haar nek, trapezius spieren en achter haar oren een wezelijk verschil maakt in haar lichaam. Klachten van whiplash en tinnitus worden vermindert.

Lees verder