Voor wie

TSR is voor iedereen die met zichzelf wil werken naar een beter leven! Wil je iets doen aan je mentale en/of fysieke gezondheid met focus op zelfregie? Vind je het belangrijk dat u je begeleider medisch geschoold is en ervaring heeft met ingrijpende levensgebeurtenissen en bijbehorende therapieën? Ben je op zoek naar (tijdelijke) begeleiding door een ervaringsdeskundige en medisch geschoolde life-coach? Dan is TSR ,onder begeleiding van Angelique, wellicht iets voor jou!

Vaak begrijpen we cognitief waar onze beperkende overtuigingen en patronen vandaan komen, maar soms is het moeilijk om deze gewoonten te doorbreken. TSR is voor mensen die hun weerbaarheid willen versterken door te ontdekken welke signalen het lichaam geeft in stressvolle situaties, zodat diepe spanningen en/of trauma’s kunnen worden losgelaten, grenzen beter worden gevoeld en patronen veranderen.

Onder andere voor:

 

Voor hulp hulp bij werkgerelateerde problemen zoals stress, burn-out, PTSS, Second Victims, Secondary Traumatization

 

Voor ondersteuning/ of ter voorkoming bij/van  lichamelijke of psychische klachten/ aandoeningen zoals longcovid, SOLK (onbegrepen lichamelijke klachten),  psycosomatische klachten. Ziekten en aandoeningen van allerlei aard.

 

Voor hulp bij de gevolgen van ingrijpende ervaringen als kind, zoals ADOPTIE, scheiding, niet ‘aanwezige’ ouder

 

 

 

Voor ondersteuning bij lichamelijke en/of psychische gevolgen van  opname op de Intensive Care

Voor begeleiding naar je betere zelf.  Belemmerende patronen niet helpende overtuigingen ombuigen voor een lichter leven

Voor hulp bij de gevolgen van ingrijpende ervaringen als kind zoals bij onveilige hechting maar ook bij vroeggeboorte, couveuse, verlies ouder, oorlog, natuurramp, ongeval-trauma

 

Door mijn ervaringen op veel gebieden binnen de zorg, waaronder ambulance en (COVID)IC, begrijp ik je met een half woord. Ik ken de dynamieken en omstandigheden van werken in de zorg èn patiënt zijn. Ik weet wat het met je kan doen. Je kunt van mij verwachten dat ik je werk- en/of medische situatie herken en daar veilig op reageer.

Door mijn eigen ervaring met (vroege kinderjaren) ingrijpende gebeurtenissen ben ik sensitief in wat trauma  met een mens kan doen, metaal en fysiek.  Soms is erover praten al teveel, ben je daar moe van of is het letterlijk niet mogelijk. Geen zorgen, je hoeft het geen woorden te geven, hoeft niet terug naar een trauma of gaan herbeleven. Je lichaam vertelt het verhaal en laat los waar nodig op zachte wijze!

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je op een nuchtere no-nonsense wijze begeleid worden neem dan vrijblijvend contact op.