voor wie?

TSR is voor iedereen die met zichzelf aan de slag wilt voor een fijner leven!

Wil je zelf iets doen aan je mentale en/of fysieke gezondheid met focus op zelfregie? Vind je het belangrijk dat je begeleider medisch onderlegd is en zelf ervaring heeft met ingrijpende life-events en bijbehorende therapiën?

Zoek je tijdelijk begeleiding door een ervaringsdeskundige en medisch onderlegde lifecoach? Dan past wellicht TSR bij jou!

Cognitief snappen we vaak waar onze belemmerende overtuigingen en patronen vandaan komen, maar soms is het moeilijk deze gewoontes met wilskracht en inzicht te doorbreken. TSR is er voor mensen die hun weerstand willen versterken door te ontdekken welke signalen het lichaam geeft bij stressvolle situaties, zodat diepe spanning en/of trauma losgelaten kan worden, grenzen beter gevoeld worden en patronen veranderen.

specifiek voor:

hulpverleners

ik zoek hulp bij werkgerelateerde problemen zoals stress, burnout, PTSS, Second Victims, Secondary-Traumatisering

gezondheidsproblemen

ik heb ondersteuning nodig bij mijn lichamelijke of psychische klachten zoals bv long covid

vroegkinderlijk trauma

ik zoek hulp bij de gevolgen van mijn ervaringen als kind zoals bv ADOPTIE

PICS: Post IC Syndroom

ik heb ondersteuning nodig door de lichamelijke of psychische gevolgen van mijn Intensive-Care opname

de weg terug naar mezelf

ik wil niet helpende patronen loslaten en veranderen die door bv life-events zijn ontstaan

Door mijn ervaringen op vele vlakken in de gezondheidszorg, waaronder ambulance en ( COVID-) ICU, versta ik je met een half woord. Ik ken de dynamieken en omstandigheden van het werken in de zorg, en het patiënt zijn, en weet wat ze met je kunnen doen. Je mag van mij verwachten dat ik jouw werk en/of medische situatie herken en daarop veilig kan inspelen.

Uit eigen ervaring met een (vroeg kinderlijk) familietrauma kan ik mij verplaatsen in wat trauma met jouw lichamelijke en fysieke welzijn doet.